Bakırköy’de adayların savaşı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

31 Mart yerel seçimlerine iki aydan az bir süre kalmasına rağmen CHP İstanbul’daki on bir ilçe adaylarını henüz açıklamış değil. Açıklanmayan on bir ilçeden biri olan Bakırköy’de kimin başkan adayı olacağı heyecanı her geçen gün artmaya devam ediyor. 

Bakırköylüler CHP Başkan adayının kim olacağını merakla beklerken, ilçede konuşulan bir başka adayın ismi ön plana çıkmış durumda. CHP Genel Merkezinde , Bakırköy için kimi aday gösterirsek kazanır düşüncesi hakimken Bakırköylülerin beklentisi ise ilçeden birinin aday olarak gösterilmesi.

İlçede ve parti meclisinde konuşulan ve muhtemel adaylar; Doç.Dr.Ayşegül Özdemir Ovalıoğlu, Mali Müşavir Halim Kızılırmak ve Mimar Sedat Yalçınkaya. Konuşulan isimlerden biri mi aday olacak ? Yoksa dört dönem olduğu gibi yine atama yolu ile mi bir başkan adayımı gösterilecek önümüzdeki günlerde belli olacak.

Bakırköy “Atama Belediye Başkan Adayı” istemiyor

Bakırköylü, CHP belediye başkan adayı olarak gösterilen Başkan Bülent Kerimoğlu’nun atama yöntemi ile seçilip başkanlık koltuğuna oturmasından büyük ölçüde rahatsız. Kerimoğlu’nun yeteri kadar hizmet getirmediğinden fazlasıyla şikayetçi. Başkan Kerimoğlu’nun ilçe halkı ile dialog kuramaması, ilçenin demografik yapısını bilmemesi, ilçeye hizmet getirememesi nedeniyle Bakırköy’ü Bakırköylü yönetir anlayışı hakim olmaya başladı. Bakırköylü, atama bir başkan adayının ilçeye ne kadar hizmet getirdiği konusunu ise şuan ki başkandan dolayı örnekleri ile konuşmaya devam ediliyor.

‘Bakırköy’e hizmet edecek bir Bakırköylü gerek’ anlayışı 2 yıldır hakimdi ancak bu hakimiyet şimdi sesini daha yüksek sesle duyurmaya başladı. Açıklanmayan CHP ilçe belediye adayının yine atama bir aday mı geliyor düşüncesi dedikoduları yayılırken, CHP Bakırköy ilçe teşkilatını da bu durum zora soktuğu gelen bilgiler arasında. İlçe sakinleri, yeni adayın ilçeyi bilen, insanlarını tanıyan, sorunları çözebilen, Bakırköylü bir başkan adayını görmek istediklerini dile getiriyor.

Bakırköy’e Mimar Gerek

İlçede konuşulan adaylar arasında Mimar Sedat Yalçınkaya‘nın isminin de ilçe içerisinde ve parti meclisinde konuşulan isimler arasında yerini almış durumda. İlçenin Mimar başkana ihtiyaç var söylemleri yükseldi. İlçenin sosyal yapısını ve kültürünü bilen birinin mimar olması ilçeye değer katacağı düşüncesi hakim. Mimar Yalçınkaya’nın başkan adayı olarak ön plana çıkması, iyi işlere ve projelere imza atacağı düşünülüyor. Bakırköylü tarafından sevilen, sayılan, genç olmasının yanı sıra değişimci ve ilçeye yeni bir soluk getireceği konuşuluyor.

Mimar Sedat Yalçınkaya Kimdir?

16 Ağustos 1982 yılında İstanbul, Eminönü’nde doğan, aslen Sivaslı olup, Mimarlık Bölümünü bitiren Yalçınkaya evlidir.1989 yılında İstanbul’da iş hayatına başlayan ve birçok mimari projelere imza atan, iç mimarlık ve dış mimarlığın yanı sıra proje üretiminde de yer almıştır.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bakırköy’de adayların savaşı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İstanbulDijitalTV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin