CHP Bakırköy Adayı Kim?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP önümüzdeki 31 Martta yapılacak yerel idareler seçim öncesi İstanbul geneli 11 ilçede hala adayların açıklanmaması parti içi aday belirlemede sıkıntılar olduğu anlaşılıyor.

Bakırköy ilçesinde CHP Adayı kim olacak? İstanbul’da 11 ilçe neden açıklanmadı gibi sorular gizemini korumaya devam ediyor.

İstanbuldijitaltv’nin edindiği kulis bilgisine göre; Bakırköy’de Başkanlık yarışında iki ismin masada konuşulduğu, iki aday üzerinde karar verileceği bilgisine ulaştı.

CHP kurmayları hangi ismi ilçeye aday gösterecek?

Kulislerde konuşulan iki isimden biri olan Başkan adayı Doç.Dr. Ayşegül Özdemir Ovalıoğlu. Diğer bir isim ise, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Küçükçekmece belediyesinde başkan yardımcılığı yapmış, halen Bakırköy Kent Konseyi Başkanlığını yürüten Mali Müşavir Halim Kızılırmak.

Doktor’un Önündeki Tek Engel Eşi

Başkan Aday Adayı Doç. Dr. Ayşegül Özdemir Ovalıoğlu’nun isminin ön plana çıktığı adaylık yolundaki tek engel ise eşi Op. Dr. Talat Cem OVALIOĞLU. Geçmiş dönemlerde Cem Ovalıoğlu’nun AK Parti Milletvekili Aday Adayı olması nedeniyle ilçe ve teşkikatın bu durumu kabullenmeyeceği yönünde.

 İbreler Halim Kızılırmak’ı mı Gösteriyor

Bakırköy Kent Konseyi Başkanlığını yürüten Başkan Aday Adayı olan Mali Müşavir Halim Kızılırmak eski bir Bakırköylü olmasının yanısıra ailesinin Anavatan Partisi kurucularından olması dikkatleri üzerine çekiyor. Bakırköy’de Belediye Başkanlığı yapmış ve 31 Mart 2024’de yapılacak olan yerel seçimlerinde AK Parti yeniden Bakırköy Belediye Başkan Adayı Ali Talip Özdemir’i Aday olarak göstermesi, ilçe geneli etkin bütünleştirici güç rolünü üstlenen Başkan Adayı Halim Kızılırmak’ın Aday olması durumunda eski Başkan Özdemir’in seçilme şansının zor olacağı ilçede konuşulan kulisler arasında. 

Önümüzdeki günlerde CHP Parti Meclisi tarafından açıklanacak olan adayın kim olacağı merak konusu ve gizemini korurken, Bakırköylü AK Partili bir eşi olan adaya sıcak bakıp bakmayacağı ayrı bir soru işareti.

Haber: istanbuldijitaltv

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
1
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
CHP Bakırköy Adayı Kim?

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İstanbulDijitalTV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin