Ekrem Başkan; Bakırköylü dayatma başkan istemiyor, bu sesi siz duymak zorundasınız..!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Önümüzdeki 31 Martta yapılacak olan yerel ve idare seçimlerinde Bakırköy’lüler atama ve dayatma başkan adayına karşı çıkmak için İmamoğlu’na duy sesimizi çağrısında bunulundu.

Bakırköy CHP Belediye Başkan adayının bu hafta açıklanacağı bilgisini alan Bakırköylüler, farklı isimlerin telaffuz edildiği, ilçe içerisinden değil de atama yolu ile dışarıdan bir başkan adayının Bakırköy’e başkan adayı olarak görmek istemediklerini anlatan pankart ve döviz açtı.

Bakırköy İncirli caddesi üzerinde kentsel dönüşüm için Kiptaş’ın üslendiği yenileme çalışmasına İBB Başkanı İmamoğlu temel atma törenine katıldı. Toplantı öncesi ve sonrası İmamoğlu’nun geçeceği yol güzergahına “Herşey Bakırköylüyle Çok Güzel Olacak, Bakırköy’de Emeği Olan,Liyakatlı Başkan İstiyoruz, Örgütü Bilen Bakırköylü İstiyoruz, Bakırköy’e Emeğimiz Var, Bakırköylü Başkana Hakkımız var,Bakırköy’de Navigasyonla Gezmeyecek Başkan İstiyoruz”  Pankart ve dövizlerle, Ekrem Başkan bu sesi duymak zorundasınız söyleminde bulundular.

“Bizden Biri Liyakatli Dürüst ve Örgüt İçinden Gelen Bir Başkan Adayı İstiyoruz”

Bakırköy sakinleri, Bakırköyü yönetecek CHP Başkan adayının örgüt içinden gelmiş, Bakırköyü bilen Liyakatlı dürüst bir başkan adayını istediklerini söyledi.

Bakırköylü Kamil İNAN,”Bakırköy için örgütten gelen, arkadaşımız olan. Bakırköy’ü tanımayan birini istemiyoruz. Navigasyonla Bakırköy’ü gezmesin. Aramızda,ulaşabileceğimiz, görüşebileceğimiz, her zaman, yarın da  eksiği olduğu zaman da gidebileceğimiz, konuşabileceğimiz biri olsun. Bakırköy adayı için her hafta biri deniliyor. Tamamen birileriyle görüşecek bu adaylık işi oluyor. Bunu engellemeye çalıştık.

Bakırköylü Günay MEMATİ,” Bakırköy’e hep atama başkan geldi. Bundan sonra atama başkan istemiyoruz. Örgütün içinden gelen, örgütü bilen bir başkan adayı istiyoruz. Liyakatlı dürüst bir başkan adayı istiyoruz.

Bakırköylü Vatandaş; “Ekrem Başkan,Ekrem Başkan, bu sesi siz duymak zorundasınız. Bakırköyü yönetecek artık dayatma başkan istemiyor.”

İmamoğlu,”Yok yok,Bakırköylü olacak”

Vatandaş,”Bakırköylü artık dayatma başkan istemiyor” diyerek akıllara tekrar İstanbul CHP ilçe belediye başkanlarını İBB Başkanı İmamoğlu’mu belirliyor sorusu geldi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ekrem Başkan; Bakırköylü dayatma başkan istemiyor, bu sesi siz duymak zorundasınız..!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İstanbulDijitalTV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin